Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2015 16:05 - Дамските обувки
Автор: damskamodaonline Категория: Други   
Прочетен: 581 Коментари: 0 Гласове:
0



 Дамските обувки издават стила, характера и финансовите възможности на дамите. През последмите години разнообразието им е толкова голямо, и моделите са толкова многобройни, че може да се каже, че тенденциите им се променят на всеки три месеца и поради тази причина на младите момичета и жени им все по- трудно да направят правилния избор.

 Ще се опитаме да ви дадем няколко съвета да изберете тези обувки, които ще са най- подходящи за вас и с които ще бъдете актуални по- дълго време.image

 За биснес дамите препоръчваме елегантни обувки с по- изчистен дизайн, такива, които да се впишат с мястото им в обществото. Ако положението ви изисква да носите поли и сака, то обувките със средна дължина на тока са идеални за облеклото ви. Ако предпочитате панталони, изберете модел с висок ток. И в двата случая ще бъдете много елегантни. В последно време обувките с остър връх, леко заоблен, са доста актуални. 

 Спортните натури са свикнали да носят дамски обувки с равни подметки или по- често дамски маратонки. Новите модели предлагат различни разновидности на удобни, комфортни и елегантни обувки с равни подметки и средни платформи, подходящи за ежедневието.

 За всяка дама външността е от голямо значение. Ако желаете да изглеждате наистина добре, хубаво е да спазвате някои правила.

 По- нисичките и средни на ръст жени би трябвало да носят дамски обувки с висок ток. По този начин те ще изглеждат по- високи. А за високите и стройни дами е препоръчително да избират модели с по- ниски подметки и по- ниски токове. Ако видите дама, висока около метър и осемдесет например, обута в обувки със много високи токове, тя би била смешна. Такъв вид обувка е предназначена предимно за по- дребничките и нискички жени. Дамите с наднормено тегло трябва да се съобразяват също. За тях също не са препоръчителни тънки високи токове, колкото и да им харесват, защото някои са доста чупливи.

 Ако все пак се затруднявате с избора на правилните дамски обувки, винаги можете да се консултирате с продавач- консултантите в специализираните магазини.  




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: damskamodaonline
Категория: Други
Прочетен: 11036
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930