Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2015 15:55 - Стилни и секси в мъжки дрехи
Автор: damskamodaonline Категория: Други   
Прочетен: 2143 Коментари: 0 Гласове:
0



  Все по- често, не само по модните подиуми, но и по улиците на големите градове, срещаме красиви мадами в мъжки облекла. Дрехите им са са съчетани толкова  стилно, че будят инетерс и възхищение както в мъжете, така и в жените. Самите дами, носещи тези тоалети, излъчват толкова много сексапил и увереност, че ти се приисква и на теб да се облечеш по този начин.image

  Тайната на безупречната визия в този стил на обличане е в правилната комбинация.

  Когато комбинацията е между мъжки дрехи с дамски дрехи  и дамски аксесоари, визията не изглежда чак толкова мъжествено. Ето някои примерни:

 Разкопчайте сакото, така че да изглежда по- небрежно, както и ризата по загадъчен начин, сложете червено червило и ще изглеждате убийствено. Или тесен черен панталон, бяла дамска риза и мъжко черно сако- резултатът ще бъде същия. Изключително дръзко и елегантно стои тоалет от бял панталон с висока талия и ръбове, бял мъжки елек, розова риза с хоризонтални бели райета и черна, свободно сложена вратовръзка. 

 Ако не харесвате мъжки обувки, не сте длъжни да ги носите. Заменете ги обувки с високи токове или на платформа. Но има и такива млади дами, които пък харесват мъжките обувки.  Заложете на класическите модели мъжки обувки в съчетаниес дамски аксесоар- котешки очила.

 Задължително трябва да имате един блейзер, ако харесвате такъв стил на обличане. Тази дреха трябва е много свободна, затова си купете един номер по- голям от този, който носите. Блейзерът се комбинира идеално с всякакви други дрехи- от скъсаните дънки до дантелените вечерни рокли.

 Подходящи аксесоари за този начин на обличане са мъжките кожени чантички. Те са малки и многофункционални. Всички останали мъжки аксесоари- големите часовници, папионките, тирантите и т. н., характерни за този стил , отдавна се носят от жените, затова  вече дори и мъжете не са сигурни дали са мъжки или дамски. 

Вижте повече на: 
http://kapere.com/




Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: damskamodaonline
Категория: Други
Прочетен: 11037
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930